Taxify app nu ook beschikbaar op windows phone

March 23, 2015

Taxify_WinPhone_FB_logo_600x315

De populaire en snel groeiende taxi boek app Taxify is nu ook beschikbaar voor Windows phone gebruikers. Tot op heden was de app al verkrijgbaar voor iOs en Android nu is ook het windows platform aan het portfolio toegevoegd, Taxify gaat zo haar marktaandeel nog verder uit breiden.

“Door een sterke vraag zeker vanuit onze klant kringen uit Finland en de baltische staten hebben wij geinvesteerd in ontwikkeling voor het Windows phone platform. Met deze milestone zijn wij verheugd mede te delen dat onze taxi boek app nu beschikbaar is voor het grootste deel van de smartphone gebruikers. Ontwikkelingen zullen uiteraard doorlopen en wij verwachten over de komende maanden nog meer nieuwe functionaliteiten te lanceren.” Zegt Taxify’s CEO Markus Villig.

“Microsoft ondersteund innovatieve bedrijven zoals Taxify met verschillende middelen, zoals bijvoorbeeld het promoten van apps binnen relevante markten om zo business te stimuleren. Taxify heeft grote potentie zeker onder de gebruikers in Finland en de baltische staten maar ook daarbuiten,” zegt Mikael Stendahl, hoofd van partner en ontwikkelaar relatie’s Microsoft Scandinavie

Taxify biedt een transparante, betrouwbare en gemakkelijke manier om taxi’s te bestellen: de gebruikers kunnen een taxi kiezen op basis van aankomsttijd, prijs, auto model en gebruiker beoordelingen. Na het bevestigen van de bestelling ziet de gebruiker de bestelde taxi real time naderen op de kaart in de app.

Taxify opgericht in Estland in 2013 ontwikkeld mobiele oplossingen om taxi’s te bestellen en applicatie’s voor taxi-dispatch voor taxi centrales. Taxify is uitgeroepen tot beste mobiele applicatie door de Estse ‘State Information System Authority’. 30% van Taxify’s gebruikers vinden de applicatie door positieve aanbevelingen van vrienden of collegae.

Taxify groeit snel in Estland Letland, Litouwen en Finland. Taxify is inmiddels ook succesvol gelanceerd in Georgie en Nederland. De volgende markten zijn Wit Rusland en Spanje. Lees meer op http://taxify.eu/nl

 

Pers contact:

Matthijs Draijer

matthijs@taxify.eu

Tel 06 21394088