Amsterdam is LIVE, bestel nu ook in Amsterdam je taxi in twee kliks

January 22, 2015

Taxify Landed in Amsterdam

Vandaag lanceert Taxify Nederland. Na succesvolle lanceringen in noord-oost europa is het nu de beurt aan Amsterdam. Het nieuws van een nieuwe speler op de taxi markt is niet on-opgemerkt gebleven. Grote dagbladen en blogs zoals Het Algemeen Dagblad, Metro, De Telegraaf en Nu.nl schrijven over de komst van Taxify op de Nederlanse markt.

Matthijs Draijer Country Manager Nederland: “Het is altijd spannend, ongeacht de voorbereidingen weet je pas op de dag zelf hoe het allemaal uitpakt. Ik ben heel erg in mijn nopjes wat de pers over ons schrijft. Je proeft in het sentiment dat Taxify zeer positief is ontvangen. (note: Taxify werkt in tegenstelling tot andere spelers alleen met gecertificeerd en vooral verzekerde taxi’s) Het is nu aan ons om het waar te maken. De doelstelling is dat elke gebruiker binnen 10 seconden zijn taxi heeft gevonden en besteld, waarna ons doel is om de taxi binnen 4 minuten voor te laten rijden. Dit is de standaard die Taxify in de overige 8 landen waar wij actief zijn heeft gezet.

Hier een kort overzicht van enkele publicatie’s:

De Telegraaf:

Concurrentie voor Uber-taxi

Taxibedrijf Uber krijgt een nieuwe concurrent. Vanaf vandaag kunnen klanten snel een taxi bestellen met de gratis taxi-app Taxify. De concurrentiestrijd wordt vooral gevoerd op kwaliteit. Lees het volledige artikel van de Telegraaf 

Het Algemeen Dagblad:

Amsterdam krijgt concurrent voor taxidienst Uber

Taxibedrijf Uber heeft er vanaf vandaag een concurrent bij in Amsterdam. Via de taxi-app Taxify kunnen passagiers met een paar klikjes op hun smartphone een taxi bestellen. Lees het volledige artikel van het AD 

Metro:

Taxify gaat strijd aan met Uber in Amsterdam

Taxichauffeurs in Amsterdam gaan de strijd aan met Uber. Vanaf donderdag kunnen er in de hoofdstad taxiritjes geboekt worden via de app Taxify. Hiermee kan in een klik een taxi besteld worden bij gecertificeerde taxibedrijven. Lees het volledige artikel op Metro

Nu.nl:

Taxify gaat de concurrentie aan met Uber-pop

Vanaf donderdag is het mogelijk om een taxi te bestellen met de voor Nederland nieuwe applicatie Taxify. Taxify werkt in de hoofdstad samen met taxibedrijf Aemstel Taxi. Lees het volledige artikel op Nu.nl

Het is duidelijk dat we worden gezien als een goede impuls voor de bestaande taxi chauffeurs. Dat is ook precies de route die Taxify hanteerd. Taxify maakt de bestaande taxi infrastructuur transparanter en vooral efficienter voor zowel de taxi chauffeur als de persoon die snel en confortabel van A naar B wil worden gebracht.