Taxify sõidutab Pärnu Weekend Festivalil

August 04, 2015

Weekend Taxify

Weekend Festival

Selle suve suursündmus Weekend Festival Baltic toob Pärnusse 6.-8. augustil Eestis ennenägematu artistide paraadi, teiste seas astuvad lavale Armin Van Buuren, David Guetta, Hardwell, Tiesto ja Martin Garrix.

97% piletitest on juba välja müüdud, kuid veel on võimalus üritusega liituda. Weekend Festival Baltic korraldab transporti Pärnusse spetsiaalsete festivalibussidega nii Tallinnas kui Lätist. Täpsem info piletite ja transpordi kohta veebilehelt www.weekendbaltic.com.

Mugavalt Pärnusse ja tagasi Tallinna

Paljud liinibussid Pärnusse on ammu välja müüdud. Festivali korraldajad on tööle pannud eribussid, info Festivali kodulehelt.

Lisaks on Taxify hea koostööpartner Sistex Chaffeur Service pakkumas mugavat ja luksuslikku VIP-transfeer teenust Tallinnast Pärnusse – hinnaga 100€/auto. Luksuslikud ja mugavad transfeer-autod mahutavad kuni 4 reisijat ning väljuvad neljapäevast laupäevani kell 11.00, 15.00, 19.00 ja 22.30. Täpsem info ja autode broneerimine telefonil 56988545 või sistex@sistex.ee.

Transport Pärnus Festivali ajal

Et festivalil osalejad saaks peomeeolu nautides muretult Pärnu linnas ringi liikuda, on kõik Pärnu Taxify juhid kõrgendatud valmisolekus. Lisaks saadame Pärnusse täiendavaid autojuhte spetsiaalselt Weekend Festivali jaoks. Soovitame Pärnus kohapeal viibides kasutada kõigil muusikasõpradel Taxify äppi, et mugavalt liigelda!

Meeldejäävaid festivalielamusi!