Sula pärast muretsema ei pea. Kevad käes!

April 17, 2015

Kevad toob Taxify kasutajatele värskendava mobiilimakse, mis muudab taksoga sõitmise veel mugavamaks.

Talvel puhastati jäätunud autoaknad plastikuga, siis tuli sula. Nüüd on pargid täis päikese poole küünitavaid kissitavate silmadega inimesi. Inimesi, kes talvel müts silmini ühest kohast teise tõtanud. Taksoga ja taksota.

mobiilimakse header

Taxify on koos kevade tulekuga muutunud veelgi mugavamaks ja sõbralikumaks. Sisuliselt ei pea sa enam lillegi liigutama! Lihtsalt telli, sõida ning vaata makse kinnitust. Lähed kallimaga kinno, ruttad lennujaama või saadad vanavanemaid koju, Taxify abil saad takso kiirelt ja kohale jõudes astud muretult autost välja, kulutamata sekunditki arveldusele.

Lisa oma krediitkaart Taxify rakenduses maksevahendiks ja lase kiisudel puhata, plastik jäägu taskusse ja sularahaautomaati otsida pole vaja. Täpsemat juhendit vaata siit.

Ja lõpetuseks. Kõik on korrektne, aus ja läbipaistev. Ning kuigi Leslie Da Bass laulis „Tšekk-tšekk-tšekk kassa-kassa-tšekk. Kas sa tšeki võtsid?“, pole tšeki väljatrükki enam tarvis oodata, sest sõidu kokkuvõte laekub sulle automaatselt e-postiga.

Check it out!

 

Twitter juba säutsub:

Taxify mobiilimakseTaxify mobiilimakseTaxify mobiilimakseTaxify mobiilimakse