mTakso: Nutikas takso tellimine nüüd Tallinnas

July 07, 2013

Juulikuus avati Tallinnas innovaatilise takso tellimise teenus mTakso.ee.

mTakso võimaldab tellida taksot nutitelefoni ja arvuti kaudu ning esimese kahe nädalaga on mTaksoga liitunud rohkem kui 60 taksojuhti Tallinnast. Kliente on senise testiperioodi jooksul liitunud juba 2100.

Takso tellimisel mTaksoga ei pea klient ootama dispetšeri kõnejärjekorras ega helistama tellimisnumbritele, sest rakendus tuvastab kliendi asukoha automaatselt. Seejärel saab tellija kõigi lähedal asuvate taksode hulgast valida sobiva kas hinnakirja, klientide tagasiside, asukoha või auto mudeli alusel. Pärast valiku kinnitamist jõuab tellimus koos aadressiga otse taksojuhi telefoni ekraanile.

Kuna tellimine toimub ilma helistamata, siis on mTakso väga sobilik kõne- ja kuulmispuuetega inimestele ning olukorras, kus helistamine pole võimalik.

Tõmba mTakso mobiilirakendus Android või iPhone nutitelefonidele.